ادامه بیماری های قابل انتقال از خرگوش
ادامه بیماری های قابل انتقال از خرگوش
5 ـ فیلاریازیس: علاوه بر خرگوشها بیشتر در میمونها و گربههای وحشی دیده میشود. بیماری رایج در کشورهای فقیر. انتقال از طریق پشه ناقل. در ایران دیده نشده.
مشاوره و آموزش و درمان بیماری های حیوانات
6 ـ پاستورلوز: بیماری کشنده برای خرگوش. علائم بیماری در خرگوش شامل آبریزش بینی، عطسه، سختی تنفس، پاهای جلویی خرگوش بدلیل تمیز کردن مداوم بینی مات میشود. عفونت گوش میانی و داخلی که علامت آن کج شدن سر حیوان به یک سمت است. انتقال به انسان از طریق خراش یا گاز گرفتگی که بصورت التهاب در اطراف محل خراش یا گاز گرفتگی بروز میکند.
7 ـ طاعون: بیشتر در جوندگان وحشی و انتقال آن از طریق کک آلوده.
8 ـ تب کیو: بیشتر از احشام بخصوص بز انتقال مییابد. در انسان علائم آنفولانزا را دارد ولی چون باکتریایی است با آنتیبیوتیک درمان میشود. این بیماری برای افرادی که بیماری دریچه ای قلب دارند خطرناک است.
9 ـ هاری: واکسن آن موجود است و اگر خرگوشتان بیرون از خانه زندگی میکند ویا او را بیرون میبرید و امکان دارد با حیوانات آلوده تماس پیدا کند حتماً واکسینهاش کنید.
10 ـ سالمونلا: منبع اصلی آن خزندگان از جمله لاکپشت میباشد و در خرگوش بندرت دیده میشود ولی در صورت ابتلای خرگوش به آن میتواند برایش کشنده باشد.
علائم بیماری در خرگوش: ضعف و بی حالی، تندتر شدن تنفس، بالا رفتن دمای بدن، کاهش اشتها به همراه اسهال. علائم این بیماری در انسان به میزان آلودگی بستگی دارد و میتواند شامل علائم زیر باشد: اسهال، درد شکمی، تب خفیف و ندرتاً سپتی سمی.
11 ـ کنه