آموزش و مشاوره تلفنی دامپزشکی بیماریهای سگ گربه پرندگان زینتی حیوانات خانگی

دکتر آرش کاسب آموزش و مشاوره تلفنی بیماری های سگ گربه اسب پرندگان زینتی دام بزرگ مشاوره اجرا و ساخت دامداری

مشاوره تلفنی بیماریهای سگ گربه ماهی پرندگان زینتی

دکتر آرش کاسب مشاوره تلفنی دامپزشکی بیماریهای سگ گربه پرندگان زینتی حیوانات خانگی

مشاوره بیماریهای سگ گربه و حیوانات خانگی

آموزش و مشاوره تلفنی دامپزشکی بیماریهای سگ گربه پرندگان زینتی حیوانات خانگی

دکتر آرش کاسب آموزش و مشاوره تلفنی بیماری های سگ گربه اسب پرندگان زینتی دام بزرگ مشاوره اجرا و ساخت دامداری

آموزش و مشاوره تلفنی دامپزشکی بیماریهای سگ گربه پرندگان زینتی حیوانات خانگی

دکتر آرش کاسب
آموزش و مشاوره تلفنی بیماری های سگ گربه اسب پرندگان زینتی دام بزرگ مشاوره اجرا و ساخت دامداری
کارشناس ارشد مشاوره‏‎ای و درمانی دامپزشکی خدمات شبانه روزی مشاوره و درمانی دامپزشکی
مشاوره در مورد بیماریهای حیوانات خانگی سگ گربه پرندگان زینتی ماهیان زینتی دام و طیور و دام بزرگ بیش از 17 سال سابقه در زمینه کارشناس اماکن دامی سازمان نظام دامپزشکی کشور
مشاوره تلفنی دامپزشکی 09133688582

شسی شسی شسی شسییس

بایگانی

مشاوره تلفنی دامپزشکی بیماریهای سگ گربه پرندگان زینتی حیوانات خانگی

عفونت‌های بند ناف و کیسه زرده در شتر مرغ

شنبه, ۹ فروردين ۱۳۹۹، ۱۲:۱۱ ب.ظ

عفونت‌های بند ناف و کیسه زرده در شتر مرغ

این یک مشکل متداول گله‌های شترمرغ می‌باشد که همواره در ارتباط با مدیریت ضعیف است. پس از خارج شدن جوجه شترمرغ‌ها از تخم بایستی بندناف آنها به یک ژل یا اسپری آنتی‌بیوتیکی آغشته گردد.

مشاوره و آموزش و درمان بیماری های حیوانات

در آمریکا بتادین مورداستفاده قرار می‌گیرد ضدعفونی صحیح سترها، هچری و تخم شترمرغ‌ها نقش ویژه‌ای در پیشگیری از وقوع آلودگی دارد. کف جایگاه نگهداری جوجه‌ها در روزهای اول بعد ازخروج از تخم بایستی گرم باشد. سرما از طریق پوست شکم به روده‌ها و کیسه زرده رسیده منجر به کاهش فعالیت میکروبی فلور روده‌ها و به تعویق افتادن متابولیسم کیسه زرده می‌شود. بایستی توجه خاص نسبت به بهداشت و گرمای کف جایگاه جوجه‌ها مبذول داشت.

 

علت اصلی آلودگی‌های باکتریایی بهداشت ضعیف در اتاق گرمخانه، بستر و هچری و جایگاه نگهداری جوجه‌ها می‌باشد و معمولاً درمان بعدی کمتر موفقیت‌آمیز می‌باشد درنتیجه رعایت اکید بهداشت نقش کلیدی در پرورش شترمرغ دارد.

عفونت‌های باکتریایی در شترمرغ بدنبال استرس مزمن، مدیریت ضعیف یا برخی از عفونت‌های ویروسی اولیه رخ می‌دهند این عوامل اولیه اغلب منجر به عفونت‌های باکتریایی ثانویه می‌گردند که توسط ارگانیسم‌هایی مانند گونه‌های E.coli ، کلبسیلا، گونه‌های سودوموناس و دیگر ارگانیسم‌هایی که درهمه جا حضور دارند، ایجاد می‌شود.

باکتری‌ها را می‌توان به دوگروه تقسیم نمود. باکتری‌های گرم مثبت وگرم منفی. این طبقه‌بندی براساس خاصیت  رنگ‌پذیری   باکتری‌ها است.  همچنین باکتری‌ها را  می‌توان  به باکتری‌های هوازی (وابسته به اکسیژن) و بی‌هوازی (وابسته به CO2) تقسیم نمود.‌

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

مشاوره تلفنی دامپزشکی

 

 

مشاوره تلفنی دامپزشکی

 

مشاوره بیماری سگ گربه

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی